Benodigdheden

1 middelgrote ui

3 eetlepels zonnebloemolie

1 grote wortel

1,5 grote aardappel

1 tomaat

1 KG pompoen in stukken

1 blokje groentebouillon

1 blokje kipbouillon (halal)

1,7 liter gekookt water

Kruiden:

snuf komijnpoeder

snufje paprikapoeder

zout naar smaak

snuf zwarte peper

1 theelepel ras el hanoet (rode variant)

Bereidingswijze

  1. Snijd de ui in schijfjes en fruit met de olie tot ze glazig zijn
  2. Schil ondertussen de aardappels, wortels en pompoen en snijd in blokken
  3. Voeg toe samen met tomaat die je ook in stukken hebt gesneden
  4. Doe de boullionblokjes erbij en fruit goed samen. Kook ondertussen water
  5. Voeg het gekookte water toe en laat koken voor ongeveer 25 minuten. Prik in de groente of alles gaar is. Zet het vuur uit
  6. Pureer de soep met een staafmixer en breng op smaak met de kruiden

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten